Om meg

Ole Martin Holte – Gestaltterapeut/psykoterapeut, sosionom og veileder.

“Ett skritt av gangen er nok…”

Ole Martin er 51 år, utdannet sosionom fra Diakonhjemmets høyskolesenter, gestaltterapeut/psykoterapeut med 2-årig etterutdanning fra Norsk Gestaltinstitutt AS, samt har studert noe teologi.

Han har tidligere bygget opp Gatetjenesten i Fransiskushjelpen, hvor han jobbet som avdelingsleder. Han har vært seksjonsleder for Psykisk Helsetjeneste for voksne i Nesodden kommune, samt spesialrådgiver i Flyktningehjelpen. Han har også jobbet for Kirkens Bymisjon og Blåkors. I dag jobber han som rådgiver i Vake – kirkelig ressurssenter mot seksuelle overgrep. 

Ole Martin valgte som et frivillig prosjekt å bo tre somre på gata i Oslo og København, med bostedsløse og rusavhengige, for å erfare hjelpeapparatet nedenfra. Dette skrev han bok om: «Uteligger».

Han har også levd i katolsk kloster som fransiskanermunk i nærmere 8 år. I over 20 år har han arrangert turer til Assisi – Italia; Mindfullness-turer, terapi-grupper, kulturreiser, mm. I dag har han tre barn og bor på Nesodden.

Ole Martin har gjennom 30 år praktisert meditasjon, stillhet og bønn, og er opptatt av yoga og av å bruke tid i naturen. Han har i tillegg jobbet med andre bevissthetsendrende teknikker.  

Kontakt meg

Email

post@olemartinholte.no

Adresse Oslo

Iprosess
Kongensgate 16A, 4 etg.
0153 OSLO

Se kart
Rett ved Steen og Strøm.
På ringeklokken står det Iprosess

Adresse Nesodden

Alværnlia 77
1453 Bjørnemyr.

Tilgjengelig

Tirsdager ettermiddag/kveld i Oslo.
Noe mer kapasitet på Nesodden.